Växthuset

EVENT & CATERING

Restaurang Växthuset erbjuder catering för små som stora sällskap. Välj mellan att hämta vår meny på plats eller få levererat till dörren. För större sällskap längre fram i tiden, kika in vår meny nedan och skicka din förfrågan.

MIDDAG IKVÄLL

Vill du beställa middag redan ikväll? Ring +46 8-644 20 33 eller maila oss på boka@restaurangvaxthuset.se så löser vi det!

FÅ HEM VÄXTHUSET TILL DIG

Nu har du möjlighet att få hem hela Växthusets upplevelse till dig. Vi har full förståelse för att det kan kännas motigt att gå ut på restaurang i dessa dagar så för att komma till rätta med det har vi nu möjlighet att erbjuda hela upplevelsen hem till dig.

- Femrättersmiddag med dryckespaket - 1200kr
Dryckespaket innehåller spännande naturviner, hantverksmässigt tillverkad öl alkoholfria alternativ finns och vi sätter ihop ett spännande paket för dig som hellre väljer det.
I priset ingår upplagning & servering på plats. Leverans tillkommer.
Minsta antal gäster 6-8
Minsta beställning 8000kr
Bokning sker via boka@restaurangvaxthuset.se eller via 08-644 20 33

Vi har möjlighet att lösa de flesta allergier.
KONTAKTUPPGIFTER

Kontakta oss på catering@restaurangvaxthuset.se eller +46 8-644 20 33 för din förfrågan så återkommer vi inom kort!


HYRA VÄXTHUSET ELLER TRÄDGÅRDEN?

Vill du abonnera Växthuset eller boka för ett större sällskap? Vi är öppna för de flesta idéer och kan också kombinera en växtbaserad matupplevelse med klubb och musik genom Trädgården och Under Bron. Det finns stora möjligheter för sommarfester, luncher eller andra typer av event då vi gjort om vår klubb Trädgården till en stor uteservering. Kika in på http://event.husetunderbron.se/ för mer info om våra lokaler. Var uppmärksam på att antalet gäster anpassas efter aktuella restriktioner.

Välkommen att kontakta oss på event@husetunderbron.se så hjälper vi dig vidare!
VÄXTHUSET 2022

Restaurangvaxthuset.se använder cookies.Läs mer härOK