Växthuset

RESTAURANG TRÄDGÅRDEN

Gå till Trädgården

Välkommen till Växthuset & Trädgården,

Inför sommarsäsongen 2020 har vi möjlighet att erbjuda några olika upplevelser här hos oss under skanstullsbron. Vi har gjort om vår sommarklubb Trädgården till en luftig och trygg uteservering. Med nya visioner & möblemang välkomnar vi dig som känner dig helt frisk till till en servering med fokus på mat och dryck. Du väljer om du vill boka bord ute på gården (Restaurang Trädgården) med en enklare meny. Hit är du hjärtligt välkommen även om du bara vill dricka något gott i trevligt sällskap. Inomhus, i det lilla huset hittar du Restaurang Växthuset där vi erbjuder en fast meny med 3 eller 5 rätter. Båda köken leds av Emil Dahlberg och här brinner vi för att ta växtbaserad mat till nya höjder. Maten som lagas är styrd av de råvaror som är bäst just nu och vi jobbar med leverantörer som brinner för sin produkt och sätter kvaliteten i fokus. Med ambitionen att vara så vänliga mot naturen som möjligt rör sig vår meny efter säsongerna.

Inne i Växthuset strävar vi efter att all vår dryck ska vara hantverksmässigt framställd med fokus på vin och alkoholfria dryckesupplevelser. Alla våra viner är biodynamiskt framställda och uteslutande europeiska, vi samarbetar med ett fåtal utvalda importörer som lägger sin tid och själ i att hitta de bästa naturliga vinerna.

Ute på gården där vi installerat Restaurang Trädgården möts du av ett bredare barsortiment men även här hittar du ett härligt utbud av naturviner. Hit är du som sagt hjärtligt välkommen även om du bara vill dricka något gott i trevligt sällskap.

Välkommen till oss!


VÄXTHUSET 2020

Restaurangvaxthuset.se använder cookies.Läs mer härOK